Контакт

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

АДРЕСА
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
ТЕЛЕФОНИ
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999

Пребарајте на нашата веб страна

КОНТАКТ

 

IZGRADBA BANER WEB FULL

 

Друштво за градежништво, производство, услуги и трговија ИЗГРАДБА-КОМЕРЦ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
   
бул.БОРИС ТРАЈКОВСКИ БР.141, СКОПЈЕ, ИНДУСТРИСКА ЗОНА ПИНТИЈА
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

 

ЛОКАЦИЈА

 

 

ИСПРАТЕТЕ Е-ПОРАКА

 

Податоци за испраќачот

 

(*) - Задолжително поле, мора да се пополни.

Содржина на пораката

 

(*) - Задолжително поле, мора да се пополни.

Проверка на безбедност и валидација

 

Powered by BreezingForms
ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ
 ИЗВЕДБА И ПРОЕКТИРАЊЕ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
БОИ И ЛАКОВИ
 СЕПАРАЦИЈА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕПАРАЦИЈА
 ПРОДАЖБА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПВЦ СТОЛАРИЈА
 РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Контакт информации

IZGRADBA BANER WEB

   
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

Локација