ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

АДРЕСА
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
ТЕЛЕФОНИ
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999

Пребарајте на нашата веб страна

бул. Борис Трајковски бр.141, Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

 

Покрај изведување секаков вид објекти од областа на висока и ниска градба вклучувајќи и внатрешно уредување и опремување на почетокот од 2008 година со работа почна сопствено стовариште со сите видови градежни материјали и продавница за бои и лакови во индустриска зона Пинтија каде што е сместена и управната зграда на Изградба-Комерц.

 

Контакт информации

IZGRADBA BANER WEB

   
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

Локација